برنج فجر برنجی است که توسط محققان حوزه برنج با ایجاد تغییرات ژنتیکی بر روی برنج های با کیفیت جهت بهره برداری بیشتر کشاورزان تولید شده است. این برنج در دسته برنج های پرمحصول قرار دارد و از طبع سرد برخوردار است.
برنج فجر پرفروش ترین برنج در بین برنج های دسته سرد بوده که بیشتر توسط رستوران، شرکت، ادارات بدلیل قیمت پایین و مقرون بصرفه بودن مورد استفاده قرار میگیرد
برنج فجر ظاهری مشابه به خنجر دارد که از سر دانه به سمت انتهای به مراتب باریک و سوزنی میشود
دانه این برنج در رنگ های سفید مایل به کرم و روغنی در بازار برنج یافت میشود که طول دانه سالم آن 8 میلیمتر بوده و بعد از طبخ کردن طول آن به 10 میلیمتر و عرض آن به 2 میلیمتر میرسد.